Jag bloggar som mina vänner gör, för att det är lite trevligt att läsa några rader ibland.

Jag kommer nog skriva lite mer om mig och om det jag är med om. Facebook tar mycket tid och det ger mycket tillbaka. Alla som varit tillsammans med mig i ett klassrum eller på en föreläsning vet att jag kommenterar det mesta, men jag tror också att många haft nytta av att jag ”vågat” fråga det alla ändå tänker. Men vad har jag att komma med då. Visst har bloggandet gått ett varv nu?
Jag läser en del bloggar som mina vänner skriver och jag tycker det är trevligt att dela med sig eftersom man ofta har lång tid eller långt avstånd till varann.

Ibland kommer det nog någon cykelrelaterad story här eller bilder på någon cykel, men tanken är att jag skriver mer sådant på www.ovning.se .  Där jag samlar det som jag tycker om träning, tävling och match.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *